بازی ها و کنسول ها - شرح کامل کنفرانس مایکروسافت E3 2010

آدرس آی پی:
سیستم عامل:
نسخه: بیت
اندازه تصویر:

بازی ها و کنسول ها - شرح کامل کنفرانس مایکروسافت E3 2010

خوب انتخاب کن تا خوب لذت ببری!!

با اطلاعاتی که ما به شما در این وبلاگ می دیدیم بهترین چیز رو انتخاب کنید تا از بهترین بازی های روز دنیا لذت ببرید.
صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نسخه ی موبایل

پشتیبانی آنلاین

معرفی سایت به دوستان

نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools

نویسندگان

آمار

کل مطالب ارسالی:
کل نویسندگان:
بازدید امروز:
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل:
بازدید کل :
آخرین بازید :
آخرین بروزرسانی:

خوش آمدید
تبلیغات
موضوع: E3 2010 | نویسنده: امین رسولی

-کنفرانس شروع میشه.
- از همه خواسته میشه سر صندلی هاشون بشینن.
- تریلر اولیه Black Ops نشون داده میشه.
- بعد آقای Mark Lamia بروی صحنه میاد و یه مرحله از Cod:Black Ops رو بازی میکنه مرحله اول توی یه تونل تاریک و باریکه ، در حالیکه شما به دنبال یکی از همرزم هاتون پیش میرید اون کشته میشه.
-در مرحله بعدی بازی وارد جنگل میشه.
-شخصیت اول بازی وارد هلیکوپتر میشه و کنترل موشک انداز رو بدست میگیره و یار دیگرش هلیکوپتر رو کنترل میکنه.
-گرافیک بازی فوق العاده پیشرفت کرده و صحنه اصابت موشک ها به هلیکوپتر های دشمن واقعا سینمایی و عالی از آب در اومدن.
- آقای لامیا میگه که تمام DLC های انحصاری این بازی برای سه سال فقط روی Xbox360 عرضه میشه و به همه میگه که Black Ops میتونه تجربه بزرگی همانند بازی هایی مثل Geow3 و Halo:Reach به شما تقدیم کنه و از روی صحنه میره.
...

--------------------------------------

- هیدئو کوجیما بروی صحنه میاد!
- اعلام میکنه که ما یک عنوان کاملا منحصر به فرد و جدید رو به عنوان اولین تجربه بر روی Xbox360 خواهیم آورد.
-حالا دیگه کوجیما میره و از آقای Matsuyama دعوت میشه بروی صحنه بیاد .
-آقای Matsuyama اعلام میکنه که سمبلی که در سایت شخصی کوجیما قرار گرفته کلمه Zan-Datsu هست که Zan به معنی بریدن و Datsu هم به معنی گرفتن هست.

- تریلر بازی نمایش داده میشه ، رایدن در حالی که یکی از دشمنان رو به هوا پرتاب میکنه بوسیله شمشیرش اونو به چند قطعه مختلف تقسیم میکنه.
- همچنین رایدن کارهایی مثل بریدن ماشین و هدوانه هم انجام میده.
- خب این هم تموم میشه باید منتظر این بازی هیجان انگیز بمونید.
- یکی دیگر از مسئولان مایکروسافت روی صحنه میاد و اعلام میکنه که از این به بعد هر چه ببینید بطور اختصاصی به Xbox360 تعلق داره.
...

--------------------------------------

این عکس از محل نمایشگاه قبل از شروع:

تصویر از نمایش MGS: Rising :

--------------------------------------

-کلیف بلیزنسکی برای معرفی بازی Gears Of War 3 روی صحنه می آید.
- آن ها یک دمو از بخش چهارنفره ی co-op نشان می دهند. چهار نفر با هم این بازی را انجام می دهند.
-کلیف در یک طرف سن و سه بازیکن دیگر در طرف مقابل او ایستاده اند.
- نشان داده می شود که شما می توانید اسلحه های خود را با دیگر بازیکنان تعویض کنید.
- نمایش بازی عالی است. دشمنان جدید Lambent ها واقعا عالی به نظر می رسند. از نظر گرافیکی هم بای مشکلی ندارد و رنگ های آن بهتر از دو شماره قبل شده اند.
- نمایش بازی به پایان می رسد.

--------------------------------------

Peter Molyneux برای نمایش Fable III بروی صحنه میاد و تاریخ عرضه اونو 26 اکتبر اعلام میکنه.
- تریلر بازی نمایش داده میشه که توی اون انواع مبارزات نزدیک نمایش داده میشه.

- مقداری از قابلیت های بازی و نحوه رخ دادن جنگ ها.
- اونطور که به نظر میرسه نمیشه گفت که این تریلر از گیم پلی بازی هست و بیشتر یه تریلر سینماتیک هست.
- داستان بازی مربوط به یه انقلابه که در صحنه هاش میشه آثار توپ های جنگی و گلوله های آتش رو دید.
- چیز زیادی در مورد بازی ببیان نمیشه و تریلر تموم میشه.

--------------------------------------

- Spencer دوباره بروی صحنه میاد تا یک عنوان انحصاری جدید که قراره برای Xbox360 عرضه بشه رو نمایش بده.
- حالا لوگوی Crytek نمایش داده میشه.
- تیزری از بازی پخش میشه که نشون میده بازی شباهت های زیادی با عنوان God Of war داره.
- نام فعلی این پروژه Codename Kingdoms هست.

--------------------------------------

-حالا نوبت Halo:Reach هست.
اعلام میشه که تا بحال 34 میلیون نسخه از بازی های سری Halo فروخته شده و این یه موفقیت خیلی بزرگه!
- سپس Marcus Lehto کارگردان خلاق شرکت Bungie بروی صحنه میاد تا اطلاعاتی در مورد بازی بده.
- از تماشاگران میخواد که سکوت رو رعایت کنند و به صحنه هایی که نمایش داده میشه توجه بکنن.
- بعد از نمایش چند صحنه بسته از بازی ، فریم دوربین تغییر میکنه و فضاهایی که بازی توی اون رخ میده مثل زمین و اقیانوس ها و .. نمایش داده میشن.
- گیم پلی بازی نشون داده میشه که با توجه به اون میشه فهمید که بازی استاندارد های سری های قبل رو رعایت میکنه.
- یک Grenade-Launcher قوی ، پیشرفته و جدید هم نمایش پیدا میکنه.
- شخصیت های بازی میدوند و بسرعت وارد یک فضانورد میشن و حالا درگیری فضایی بین سفینه ها نمایش داده میشه که تا حالا توی هیچکدوم از سری ها وجود نداشته و به نوعی یه نوآوری بزرگ محسوب میشه.

--------------------------------------

- بالاخره نوبت به Kinect میرسه.
- پیروی دقیق این دستگاه از صدای و حرکات انسان واقعا شگفت انگیزه.
- Kinect در همه کشور هایی که Xbox360 در آنها بفروش میره ، عرضه خواهد شد.
- Kudo Tsunoda برای معرفی بازیهای Kinect بروی صحنه میاد.
- 6 عنوان برای این وسیله معرفی خواهند شد که تعداد زیادیشون رو دیروز در کنفرانس اختصاصی Kinect دیده بودیم.

- Kinect Animals
- دختر کوچکی بروی صحنه میره.
- ببر کوچکش رو که توی صفحه نمایش قرار داره به وسیله دست هاش نوازش میکنه و با گفتن کلماتی به اون دستور میده که چه کاری انجام بده.

-چیزی که قبلا در بعضی از بازی های نینتندو هم دیده بودیم.
- حالا نوبت به Kinect Sports میرسه که توسط Rare ساخته شده.

- اول از همه مسابقه پرش از روی مانع نشون داده میشه که واقعا زیبا و هیجان آور هست.

- سپس یه تریلر از همه ورزش ها به نمایش در میاد.

- پرش با نیزه ، بکس ، تنیس روی میز و ... که به اندازه ورزش های بازی Wii Sport Resort جذاب به نظر میرسن.

- عنوان بعدی Joy Ride هست که یک بازی kart Racing محسوب میشه.
- کنترل بازی بوسیله حرکات دست و بدن انجام میشه.
- برای انجام Drift در بازی ، بازیکن باید کمرش را به طرف مورد نظر بچرخونه.

- بازی بعدی که معرفی میشه Kinect Adventures هست.
- یه بازی کاملا خانوادگی که خیلی زیبا به نظر میاد.

- توی اون انواع ماجراجویی های مختلف مثل قایقرانی در رودخانه ، ماشین سواری در کوهستان و .. وجود داره.

- در ادامه دموی قابل بازی Star Wars نمایش داده میشه که خیلی سینمایی و تخیلی ساخته شده ، شخص دارنده شمشیر بعد از کشتن چند دشمن به نبرد با Darth Vader میره و بعد همه چیز تموم میشه.
- بعد از این ها یکی از مسئولان یوبی سافت بروی صحنه میاد تا چند بازی مشابه بازی های Wii Fit معرفی بکنه.
- تمرین مبارزه ، یوگا و یک بازی ورزشی دیگه.

- بعد اون دوباره بازی رقصی(Dance Central) که دیروز نمایش داده شده بود اجرا میشه ، اما مدت اجرای اون بیشتر از قبل هست.

- سپس یه مرحله آموزشی از بازی نشون داده میشه که برای راهنمایی در مورد انجام حرکات ساخته شده.
- بعد اون بازی Forza kinect معرفی میشه که یه نسخه از بازی محبوب Forza هست و کاملا با Kinect سازگاره.

--------------------------------------

مدل جدید Xbox 360 رونمایی میشه این مدل که خیلی کوچکتر و زیبا تر از مدل های قبلی هست Slim نام داره دارای 250 گیگابایت حافظه داخلی و استفاده از فناوری Wi-Fi هست و قیمتش هم مانند Xbox360 های معمولی هست ، در پایان گفته شد که به هر یک از اعضای شرکت کننده یک عدد از این مدل بطور رایگان داده میشه.
به علاوه از هفته دیگه این مدل جدید در مغازه های مختلف قابل خرید هست.
پایان
منبع:
www.mamadgame.blogfa.com